Klasika paliek klasika — latvietim pie ceptiem kartupeļiem šķīvī vienmēr būs goda vieta kečupam! Oriģinālā kečupa lieliski sabalansētā, harmoniskā garša, ko veido tikai gatavākie tomāti un atbilstošs saldums, ir uzticams kompanjons arī gaļas un zivju ēdieniem.
Produktā netiek izmantota ciete, konservanti un aromatizētāji. Lai vienmēr kečups saglabātu svaigumu un kvalitāti arī pēc atvēršanas, tas jāglabā ledusskapī.
Kečupam ir mūsdienīgs iepakojums, ko ērti turēt rokā, tāpat tam ir lielāks korķis – pudeli ērti izmantot kā “top down”.
Oriģinālais kečups tiek fasēts 0,5 l un 1,0 l un 1,25 l izteiksmīga dizaina plastmasas pudelēs.
Uzglabāšanas laiks neatvērtā veidā – 18 mēneši. Tā kā produkts nesatur konservantus, tad pēc atvēršanas jāuzglabā ledusskapī.
Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.
100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība - 85 kcal (360 kJ)
1,2 g olbaltumvielu
18 g ogļhidrātu
0,0 g tauku
2,2 g sāls
Sastāvdaļas:Tomātu biezenis (60%), spirta etiķis, cukurs, ūdens, sāls, garšvielu ekstrakti.