
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
“
Expanding Spilva jam range, since summer this year we have been offering two new jams— orange and blackberry. Both jams have a distinct taste because of the high fruit content in the product – in the orange jam there is 45% fruit per 100 g and in the blackberry jam — 37% per 100 g. Both new Spilva jams are recommended to be enjoyed with pancakes, porridge, and toasted bread. Also, the jams will perfectly complement chocolate cakes, desserts and other culinary products.
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
Tuvojoties Lieldienām, galdā atkal tiek celtas tradicionālas olu receptes un populāri svētku ēdieni, kuros būtiska
Rūpējoties par ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un to, lai šie procesi būtu pēc iespējas dabai draudzīgāki,