
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
“
A well-known and beloved flavor, now available in the range of natural syrups by Spilva. The product is made special by its high-quality content – just like other Spilva syrups, it is made without any preservatives, coloring or flavoring agents. The product contains a elderberry juice (44%), sugar and citric acid. We recommend mixing 1 part syrup and 6 parts water.
Syrup filled in 320 ml glass bottle. Storage period in unopened form – 18 months.
100 g of the product contain: energy value – 260 kcal (1090 kJ); carbohydrates – 64 g (including sugars – 62 g); proteins – 0.3 g; fats – 0 g (including saturated fatty acids – 0 g); salt – 0 g.
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
Tuvojoties Lieldienām, galdā atkal tiek celtas tradicionālas olu receptes un populāri svētku ēdieni, kuros būtiska
Rūpējoties par ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un to, lai šie procesi būtu pēc iespējas dabai draudzīgāki,