Majonēzei raksturīga bieza konsistence. Tā lieliski piemērota ēdienu garnēšanai, jo nenotek. “Provansas majonēzes” pielietojums ir ļoti plašs: gan salātos, gan dažādu ēdienu pagatavošanai un garnēšanai.
Majonēzes pagatavošanai izmanto tikai dabīgas augu eļļas.
Uzglabāšanas termiņš neatvērtā veidā – 6 mēneši (PE paciņās 3 mēneši).
Produktu var iegādāties lielākajos tirdzniecības tīklos visā Latvijā.
100 g produkta satur:
615 kcal (2573 kJ)
2,6 g ogļhidrātu
2,3 g olbaltumvielu
66,1 g tauku
Ražots Latvijā.
Sastāvdaļas: Rapšu eļļa, ūdens, OLU pulveris,VĀJPIENA pulveris, cukurs, pārtikas sāls, skābuma regulētāji (etiķskābe, citronskābe, dzeramā soda), konservants (kālija sorbāts), aromatizētājs, antioksidants (E385).