
Šefpavārs Gatis Lauva eksperimentē: Vai olas var krāsot ar ievārījumu, sinepēm un grenadīnu?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
“
The creamy and mild dressing has obtained its name and pleasant, fresh taste from Greek yoghurt. The use of this dressing is very extensive. It will make a great combination together with fresh vegetables and vegetable salad. “Greek Yoghurt Dressing” is also ideal for pasta salad, salty cakes, sandwiches and various snacks. It can be mixed with additive-free yoghurt achieving even milder and airier, but still creamy consistency dressing, which will be ideally suitable for lettuce.
This dressing is bottled in a 295 ml plastic bottle. The shelf life of unopened packaging – 8 months. After opening, the product shall be stored in a fridge!
100 g of the product contain: energy value – 390 kcal (1620 kJ); carbohydrates – 5.7 g (including sugars – 4.3 g); proteins – 2.5 g; fats – 40 g (including saturated fatty acids – 5.2 g); salt – 0.7 g.
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.
Tuvojoties Lieldienām, galdā atkal tiek celtas tradicionālas olu receptes un populāri svētku ēdieni, kuros būtiska
Rūpējoties par ilgtspējīgu pārtikas ražošanu un to, lai šie procesi būtu pēc iespējas dabai draudzīgāki,