
Šefpavārs Gatis Lauva kopā ar “Spilva” piedāvā trīs gardas receptes valsts svētku galdam
Tuvojoties Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, ko atzīmējam 18. novembrī, ir īstais brīdis radīt svētku sajūtu.
“
Lai panāktu īpašo garšu un tekstūru, tehnologi ir rūpīgi izvēlējušies augstākās kvalitātes visatbilstošākās izejvielas un radījuši īpašu “Lieldienu majonēzes” recepti, kas ideāli piemērota tieši Lieldienu tradicionālajiem ēdieniem. Spilvas “Lieldienu majonēzes” vērtība slēpjas īpaši piemeklētajā garšas buķetē, kas palīdz uzburt īstu Lieldienu sajūtu.
Priecīgas Lieldienas!

Tuvojoties Latvijas Republikas proklamēšanas dienai, ko atzīmējam 18. novembrī, ir īstais brīdis radīt svētku sajūtu.

Latvijā vadošā pārtikas ražošanas uzņēmuma “Orkla Latvija” mērču un gatavo ēdienu zīmola “Spilva” ražotnes paplašināšanas

Latvijā iecienītais zīmols “Spilva” turpina attīstīt savu plašo mērču klāstu un papildina tomātu mērču kategoriju