
Līdz ar karsto laiku būtiski pieaudzis pieprasījums pēc marinētajām bietēm
Latvijā vasara ir laiks, kad ēdienkarte kļūst vieglāka un svaigāka. Karstajās dienās iedzīvotāji arvien biežāk
“
Lai panāktu īpašo garšu un tekstūru, tehnologi ir rūpīgi izvēlējušies augstākās kvalitātes visatbilstošākās izejvielas un radījuši īpašu “Lieldienu majonēzes” recepti, kas ideāli piemērota tieši Lieldienu tradicionālajiem ēdieniem. Spilvas “Lieldienu majonēzes” vērtība slēpjas īpaši piemeklētajā garšas buķetē, kas palīdz uzburt īstu Lieldienu sajūtu.
Priecīgas Lieldienas!
Latvijā vasara ir laiks, kad ēdienkarte kļūst vieglāka un svaigāka. Karstajās dienās iedzīvotāji arvien biežāk
Lieldienas ir nosvinētas, olu kaujas – uzvarētas, bet ledusskapī vēl aizvien palikušas neskaitāmas vārītas olas?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.