
Līdz ar karsto laiku būtiski pieaudzis pieprasījums pēc marinētajām bietēm
Latvijā vasara ir laiks, kad ēdienkarte kļūst vieglāka un svaigāka. Karstajās dienās iedzīvotāji arvien biežāk
“
Raidījums “Tuč, tuč Rītiņš” ir Latvijas garšas atklājums, kura gaitā Mārtiņš Rītiņš kopā ar skatītājiem izbauda stāstus ar īpašu garšu, tiekas ar sabiedrībā ļoti zināmiem un arī līdz šim plašāk nepazīstamiem sarunu biedriem – zemniekiem, zvejniekiem, ražotājiem un citiem garšas radītājiem.
Šis gastronomiskais ceļojums tiek piedāvāts sadarbībā ar Latvijas Simtgadei veltītajām Spilvas mērcēm, kuru garša radīta, ņemot vērā Latvijas kultūrvēsturisko novadu un to iedzīvotāju īpašības. Šīs mērces simbolizē katra novada garšu un tiek dēvētas par Pikanto vidzemnieci, Lepno kurzemnieci, Gardo zemgalieti un Bagāto latgalieti.
Latvijā vasara ir laiks, kad ēdienkarte kļūst vieglāka un svaigāka. Karstajās dienās iedzīvotāji arvien biežāk
Lieldienas ir nosvinētas, olu kaujas – uzvarētas, bet ledusskapī vēl aizvien palikušas neskaitāmas vārītas olas?
Lieldienu olu krāsošana sīpolu mizās ir tradīcija, kas gadu gaitā kļuvusi par teju pašsaprotamu rituālu.