“Spilva” pāriet uz 100% atjaunojamas elektroenerģijas izmantošanu, samazinot CO2 izmešus uz nulli
Turpinot apkārtējai videi draudzīgu risinājumu ieviešanu pārtikas ražošanā, SIA “Orkla Latvija” pilnībā pārgājusi uz 100%
“
Konkursā “Profesionālis 2018” uzvarēja Lādezera pamatskolas komanda “B.A.D”. Otro vietu izcīnīja Inčukalna pamatskolas komanda “Kaķpēdiņas”, trešo – Garozas pamatskolas komanda “KEM’s”. Par balvām parūpējās Orkla Foods Latvija.
“Esam gandarīti, ka konkursa fināls notika mūsu uzņēmumā “Orkla Foods Latvija” un mums bija iespēja aizrautīgi vērot jauniešu degsmi un radošumu, izstrādājot nākotnes produktu. Priecēja, ka fināla dalībnieku izstrādātajos piedāvājumos dominēja veselīgs produkts, kas liecina par jauniešu pastiprināto interesi par veselīgu uzturu. Pārsteidza komandu nopietnais un pamatīgais darbs, veicot aptaujas, lai noskaidrotu patērētāju viedokli par jaunradīto produktu. Novēlam jaunajiem profesionāļiem saglabāt iniciatīvas garu, radošumu un neizsīkstošu vēlmi radīt inovatīvus produktus,” konkursa fināla žūrijas vārdā teic Orkla Foods Latvija mārketinga direktors Raitis Avots.
Konkursu “Profesionālis” jau otro gadu organizē projekta “Esi Līderis!” komanda. Konkursa “Profesionālis” mērķis ir mudināt skolēnus mērķtiecīgai karjeras izvēlei. Īpašu uzmanību pievēršot zināšanu praktiskai pielietošanai reālās dzīves situācijās, izmantojot loģisku spriestspēju, faktoru analīzi, lēmumu pieņemšanu, plānošanas prasmes un spēju domāt ilgtermiņā. Savukārt projekts „Esi Līderis!” jau astoņpadsmit gadus pulcē uzņēmīgākos, drosmīgākos, mērķtiecīgākos un atraktīvākos jauniešus Latvijā! Projekta mērķis ir veicināt skolēna zināšanu un prasmju apguvi, attieksmju un vērtību veidošanos, lai motivētu mūžizglītībai un apzinātai karjerai.
Turpinot apkārtējai videi draudzīgu risinājumu ieviešanu pārtikas ražošanā, SIA “Orkla Latvija” pilnībā pārgājusi uz 100%
Zīmols “Spilva”, līdzās konservējumiem, mērcēm un ēdienu piedevām, produktu portfeli papildinājis ar jaunumu – garšvielu
“Orkla Latvija”, sekojot līdzi pasaules pārtikas tendencēm un patērētāju pieprasījumam, sāk ražot majonēzi no olām,