Spilvas “Pikantās majonēzes” asums ir sabalansēts – tā nav dedzinoša, tomēr piedod vieglu asumiņu. Šī majonēze būs īsts atradums visiem čili garšas cienītājiem, kā arī tiem, kuriem patīk vairāk vai mazāk piparoti ēdieni ar raksturiņu. Majonēzes sastāvu veido augstvērtīga rapšu eļļa, ūdens, cukurs, sāls, spirta etiķis apvienojumā ar saldo krējumu un olu dzeltenumiem, bet “Pikantajai majonēzei” raksturīgo pikantumu nodrošina īpaši rūpīgi atlasīti, ēteriskām eļļām bagāti smalcināti čili pipari un Kajēnas pipari. Majonēze ir maigā laša krāsā, ko nodrošina sasmalcinātās sarkanās čili pākstis. Produkts nesatur glutēnu jeb lipekli!
“Pikantā majonēze” lieliski iederēsies gan ikdienas, gan svētku maltītēs, kā arī – dārza balītēs ar grilētiem dārzeņu un gaļas ēdieniem. Lieliski garšos ar grilētiem cukini un papriku. “Pikantā majonēze” būs garda kā dip mērce svaigiem dārzeņiem, grilētām vai ceptām jūras veltēm, dažādām uzkodām. Īpaši iesakām šo majonēzi ar krāsnī ceptām kartupeļu daiviņām un sulīgiem, krāsnī ceptiem vistas spārniņiem.
Majonēze pildīta 250 ml stāvpakā. Derīguma termiņš neatvērtā veidā – 4 mēneši. Uzglabāt temperatūrā no +1 līdz +6°C.
100 g produkta satur:
Enerģētiskā vērtība 460 kcal/1900 kJ,
tauki 48g (tostarp piesātinātās taukskābes 3,7g),
ogļhidrāti 6g (tostarp cukuri 3,8g),
olbaltumvielas 1,2g
sāls 1,7g