Adžika

Spilvas adžika ir gatavota no augstākās kvalitātes izejvielām un nesatur ne mākslīgos aromātus, ne krāsvielas un, pats galvenais, nesatur konservantus. Adžika ir gatavota kā mājās: no tomātu pastas, paprikas, čili pipariem, tai ir lieliski sabalansēts sāls daudzums, skābums, asums un saldums, kas bagātinās un papildinās pagatavoto maltīti ar īstu austrumniecisku noskaņu.

Lieliski garšos ar otrajiem un gaļas ēdieniem. Pievienojot Adžiku zupai, pagatavotā zupa iegūs bagātīgu garšu, pikantumu un neaizmirstamu aromātu.

Adžika tiek fasēta 267ml stikla burciņā  ar aizskrūvējamu vāku. Tā kā produkts nesatur konservantus, pēc atvēršanas tas ir jāglabā ledusskāpī.

 

100g produkta satur:
enerģētiskā vērtība 380kJ/90 kcal
tauki 0.2 g (no tiem piesātinātās taukskābes 0g)
ogļhidrāti 20 g (no tiem cukuri 14 g)
olbaltumvielas 2.2 g
sāls 1,5 g

Ražots Latvijā.

Sastāvdaļas: tomātu biezenis, paprika, cukurs, ķiploki, čili pipari 2,6%, halapenjo pipari, Vorčesteras mērce, pārtikas sāls, garšvielas, modificēta ciete, skābuma regulētājs (ētiķskābe), aromatizētājs.