Tomātu mērce Boloņas gaumē 0.385 l

Tomātu mērce ir garšā bagātīgs produkts, kas piedāvā Itālijas virtuves pamatvērtības – kvalitāti, svaigas izvejvielas un vienkāršību. Mērci var lietot kā gardu piedevu dažādiem ēdieniem un uzkodām, kā arī brušetu, fokačas un picu pagatavošanai. Tomēr vislabāk mērces garšas un smaržas īpašības atklāsies, tās baudot siltas un izmantojot ēdiena gatavošanā. Īpaši piemērotas itāļu ēdienu gatavošanai – pastai, lazanjai, kā arī dažādiem gaļas un dārzeņu ēdieniem.

Mērces sastāvā nav gaļas.

Mērce pildīta 385 ml burciņās. Mēces derīguma termiņš neatvērtā veidā – 12 mēneši. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī!

Pagatavošana:

Sakarsētā pannā apcep gaļu un dārzeņus. Kad gaļa iegūst zeltaini brūnu nokrāsu, pievieno mērci. Uzkarsē un pasniedz ar nūdelēm vai citām piedevām.

 

 

100 g produkta satur:
enerģētiskā vērtība – 80 kcal (345 kJ);
1,5 g tauku (tostarp piesātinātās taukskābes 0,1 g);
16 g ogļhidrātu (tostarp cukuru 14 g);
1,0 g olbaltumvielu,
1,9 g sāls.

Sastāvdaļas: Sastāvdaļas: tomātu gabaliņi 50%, tomātu biezenis 24 %, cukurs, sīpoli, ūdens, modificēta ciete, burkāni, sāls, rapšu eļļa, garšvielas (satur sinepes), skābuma regulētāji (etiķskābe, citronskābe).

ITĀLIJAS GARŠAS: SPAGETI AR BOLOŅAS MĒRCI